schaapskooi_het_zand2_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Kerststal in de schaapskooi

6 december 2018 07:00  Redactie  5 reacties

De schaapskooi aan de Vogelvlinderweg 46 in Leidsche Rijn zal zondag 16 december gehuld zijn in kerstsfeer. Met de kudde die er leeft op de achtergrond en feestelijke verlichting moet het niet moeilijk zijn in de stemming te komen. Zeker wanneer er Chocolademelk en Glühwein geschonken wordt die prima zal smaken evenals de kerst lekkernijen. Vanaf 14.30 uur staat herderin Alexandra met haar helpers klaar de gasten te ontvangen. De schaapskooi blijft tot 17.30 uur open. Kom dus zondag 16 december kerstsfeer proeven in de schaapskooi waar Alexandra haar schapen huisvest. De schaapskooi zal zijn omgetoverd in een gezellig kersttafereel en is het bezoeken zeker waard. Het is tenslotte maar eenmaal per jaar Kerst!

Alexandra heet u graag van harte welkom!

schaapskooi_het_zand_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten


Advertentie:

Advertenties:

5 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website