green_tales_of_the_city

Docu ‘Green Tales of a City’ van Gwen Jansen op 18 december in première

Op dinsdag 18 december om 16.30 is de Utrechtse premiere van de docu Green Tales of a City in t’Hoogt. De Utrechtse maker Gwen Jansen geeft dan persoonlijk een inleiding.

Één van de ‘green tales’ is die van Metaal Kathedraal. Een druk bezochte evenementen locatie en ecologisch cultureel centrum in Utrecht welke een sterke aanjagersrol vervult vanuit de kracht van de verbeelding.

Hoop

Uit haar nieuwste documentaire blijkt dat we gelukkig nog niet met zijn allen aan de anti – depressiva hoeven als het gaat om het redden van onze planeet. Deze docu geeft hoop als je ziet hoe duurzame initiatiefnemers in Utrecht en Nederland oplossingen leveren om de broodnodige verandering in de tijd van klimaatcrisis in werking zetten.

Première

Dinsdag 18 december is de Utrechtse premiere bij filmtheater t’ Hoogt. De docu zal daarna in meerdere bioscopen in ons land te zien zijn. Op green-tales.com kan je zien op welke locaties. De film duurt ong. 90 minuten. Kaartjes zijn te verkrijgen via de site van t’ Hoogt.

Gwen-Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven