sneeuw_ijs_winter_kinderen_foto_marcel030nl
 Foto: Marcel030NL

Komend weekend Winterse Kerstmarkt in Centrum Vleuterweide

11 december 2018 10:17  Redactie  Reageer

Komend weekend wordt Centrum Vleuterweide omgetoverd tot een winters paradijs. Het weekend van 15 en 16 december staat in het teken van de gezellige kerstmarkt met het bekende recept: glühwein, kerstkoren, knusse kraampjes, lekker eten en veel gezelligheid. Aan jong en oud is gedacht tijdens dit winterse weekend.

Met nog ruim een week tot Kerstmis is het de perfecte tijd voor de laatste kerstinkopen. Struin langs de ruim 60 kraampjes, geniet op het verwarmde terras van een glaasje glühwein of van een van de lekkernijen die de diverse foodtrucks serveren en laat je onderdompelen in winterse sferen. Alleen of met de hele familie, want ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

Schaatsbaan

Sinds een week is er in Centrum Vleuterweide een gezellige ijsbaan, waar kinderen en volwassenen heerlijk kunnen schaatsen. Tijdens de Kerstmarkt is het op en rond de IJsbaan een groot feest, met gezellige muziek en heerlijke “koek en zopie”!

Informatie
Tijden: Zaterdag 15 december van 12.00 – 20.00 uur (ijsbaan tot 21.00 uur).
Zondag 16 december van 12.00 – 17.00 uur.  (ijsbaan tot 18.00 uur).
Waar: Centrum Vleuterweide


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website