Weerbericht voor dinsdag 11 december: Af en toe zon

Na neerslagrijke dagen breekt een korte periode aan met wat kouder en droger weer. Vandaag blijft het droog en schijnt de zon af en toe. Het wordt maximaal een graad of 9, daarbij staat er een zwakke wind uit het noordwesten. Vanavond en vannacht klaart het op en koelt het bij weinig wind af naar temperaturen rond de nul graden, daarbij staat er maar weinig wind.

Woensdag komen er perioden met zon voor. Door de aanvoer uit het oosten wordt het nog maar een graad of 5. In de nacht naar donderdag gaat het licht vriezen.

Donderdag is het zonnig. Er drijft wel wat hoge bewolking over. Het kwik stokt bij 3 tot 4 graden, daarbij staat er een matige oostenwind. Voor het gevoel zal het kwik onder het vriespunt blijven. In de avond en nacht zal het kwik onder de nul graden zakken.

Vrijdag is het ook veelal zonnig en wordt het nog maar 2 graden, maar door de wind voelt het aan alsof het enkele graden vriest!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven