Jeugdorkest-Leidsche-Rijn_foto_Frank_Peek
 Foto: Frank Peek

Jeugdorkest Leidsche Rijn zoekt leden

12 december 2018 11:42  Redactie  Reageer

Op 13 december houdt Jeugdorkest Leidsche Rijn een gratis open les voor nieuwe leden. Het orkest bestaat een jaar en is een initiatief van Cultuur19 en Orkest van Utrecht.

Sinds de oprichting wordt iedere donderdag flink geoefend in de CultuurCampus, onder leiding van dirigent Michiel van Vliet (Orkest van Utrecht). Het orkest treedt regelmatig op in de wijk, zoals bij het CampusFestival en het Leidsche Rijn Festival. Op donderdag 27 december spelen de jonge strijkers weer samen met het Orkest van Utrecht in De Notenkraker.

Het orkest is vooral op zoek naar jonge strijkers (8-13 jaar): vioolspelers, altvioolspelers, cellospelers en contrabasspelers. Van 16.15-17.15 uur zijn kinderen (en ouders) van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.
Entree voor de open les is gratis. Aanmelden voor de open les is gewenst, maar niet verplicht: jeugdorkest@cultuur19.nl.

Reguliere repetities van het orkest zijn iedere donderdag van 16.15 tot 17.15 uur in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Aanmelden voor het orkest kan door een mail te sturen naar jeugdorkest@cultuur19.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website