Video-Gereformeerde-kerk-aan-Alendorperweg_2_foto_Gert_Jan_Kole

Video: Gereformeerde kerk aan Alendorperweg bereikt hoogste punt

De vlag wappert bovenop het gezamenlijke kerkgebouw dat twee kerken uit Leidsche Rijn laten bouwen aan de Alendorperweg in Vleuten. Onlangs bereikte aannemer Middelwateringbouw het hoogste punt van de kerk, die wordt gebouwd in opdracht van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Nederlands Gereformeerde Kerk (RijnWaarde). De kerk staat op een mooie locatie langs Het Lint, midden in Leidsche Rijn. Inmiddels zijn de dakdelen voorzien van panlatten en is het gebouw al bijna volledig wind- en waterdicht.

Volgens planning wordt de kerk in mei 2019 opgeleverd. Daarna moet er nog het nodige werk verzet worden, zoals schilderwerk en bestrating. In de loop van de zomer kan het gebouw naar verwachting in gebruik genomen worden. Beide kerken werken intensief samen aan plannen om het kerkgebouw een uitnodigende plek te laten zijn voor heel Leidsche Rijn.

https://youtu.be/bvYPKvfq6hg

Video-Gereformeerde-kerk-aan-Alendorperweg_1_foto_Gert_Jan_Kole
Foto: Gert Jan Kole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.