DeLangsteNacht bij Metaal Kathedraal

Winactie: 2x 2 vrijkaarten voor ‘De Langste Nacht’ bij Metaal Kathedraal

Kerst valt vroeg dit jaar! Wij geven 2x 2 tickets weg voor ‘De Langste Nacht’ bij Metaal Kathedraal op 15 of 16 december. ‘De Langste Nacht’ laat oude tradities en kerkelijke koorklanken botsen met diepe technobeats en hedendaagse technologie. Een verrassende nieuwe invulling van ons oeroude kerstfeest! Absurdistisch en intuïtief muziektheater met lef door Project Wildeman & Cappella Amsterdam. Wie trakteer jij dit weekend op een langste nacht? Laat het ons weten door te reageren op de winactie op Facebook of door een mail te sturen naar [email protected]. Zaterdagmiddag trekken we de gelukkige winnaars.

Meer over ‘De Langste Nacht | Een eigentijdse kerkdienst’

Project Wildeman & Cappella Amsterdam presenteren absurdistisch en intuïtief muziektheater met lef. De Langste Nacht.

Wat is de overeenkomst tussen een technofeest en een kerkdienst? Een diep gevoeld samenzijn.

De Langste Nacht is een theatraal concert dat speelt in leegstaande kerken door heel Nederland. Project Wildeman en Cappella Amsterdam bundelen hun krachten om rituelen rondom de winterwende te onderzoeken. Door oude tradities en kerkelijke koorklanken te laten botsen met diepe technobeats en hedendaagse technologie, ontstaat er een verrassende nieuwe invulling van ons oeroude kerstfeest.

Speeldata & tijden

De voorstelling speelt bij Metaal Kathedraal op zaterdag 15 december om 20.30 uur & zondag 16 december om 14.30 uur. Tickets zijn te koop via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/de-langste-nacht

Project Wildeman

Project Wildeman maakt absurdistisch en intuïtief muziektheater met lef. Kind en krijger; speelsheid en oerkracht komen samen. Project Wildeman maakt rauwe, eigentijdse rituelen die moeiteloos laveren tussen primitief en futuristisch, lichamelijk en virtueel. De kracht van Project Wildeman is de overgave – zowel in de fysieke uitputtingsslagen die het gezelschap ondergaat als in de kwetsbaarheid in het contact met het publiek.

Cappella Amsterdam

Met een rijkdom aan stemkleuren bereikt kamerkoor Cappella Amsterdam zijn specifieke homogene klank. Sinds 1990 staat het koor onder artistieke leiding van chef-dirigent Daniel Reuss. Vanaf de oprichting in 1970 door Jan Boeke vormt de liefde voor muziek de leidraad voor Cappella Amsterdam. Om elke compositie te laten spreken, heeft het koor zich zowel op moderne als op oude, authentieke zangtechnieken toegelegd. De nadruk in het repertoire ligt op die twee uitersten: oude meesters en moderne muziek.

Tipje van de sluier…

https://www.facebook.com/metaalkathedraal/videos/727966914244264/
Foto’s van première op 6 december 2018 in de Waalse Kerk in Amsterdam

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven