Overval-op-tankstation-in-De-Meern_2_foto_112mediautrecht

Update overval tankstation De Meern. Politie op zoek naar de daders

Op donderdagavond 13 december rond 19.50 uur overvielen twee mannen het BP tankstations aan de Meerndijk in De Meern. Ze gingen er met een onbekende buit vandoor.

Eén van de daders bleef buiten staan terwijl de ander de medewerker bedreigde met een vuurwapen en de kassa leeghaalde. De mannen gingen er via de uitgang aan de Ten Veldestraat vandoor. Het is onbekend met wat voor voertuig zij vertrokken.

Na de melding ging de politie op zoek naar de overvallers. Bij de zoektocht werden honden en een politiehelikopter ingezet.

Signalement
Dader 1: 20 – 25 jaar, getint uiterlijk, gezet postuur, zwart krullend haar, droeg een witte jas met een en daaronder een vest met een zwarte capuchon, donkere broek en donkere schoenen.
Dader 2: 2. 20 – 25 jaar, getint uiterlijk, grijs/groene capuchon, donkerblauwe jas , donkere Adidas trainingsbroek met 3 witte strepen, donkere schoenen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Weet je meer of heb je de daders zien vluchten of heb je het voertuig gezien? Bel dan met de politie op nummer 0900-8844.

Lees ook:
Video: Overval op tankstation De Meern. Politie op zoek naar daders

3 gedachten over “Update overval tankstation De Meern. Politie op zoek naar de daders”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].