tweedehands_boeken_foto_eli_francis

Tweedehands boeken, CD en DVD beurs in De Schalm

Tweedehands boeken, CD’S EN DVD’S. Die vindt je zaterdag 22 december op de boekenmarkt in Buurthuis De Schalm. Bijzondere, mooie, interessante, boeiende, leuke, informatieve of spannende boeken over vrijwel alle onderwerpen liggen uitgestald. En dat niet alleen: ook CD’S EN DVD’S tref je aan op de beurs.

Altijd al opzoek geweest naar dat ene boek? Het kan hier zomaar op een tafel liggen. Alle boeken die hier liggen zijn gedoneerd door bezoekers en bewoners uit de omliggende omgeving. De boekenmarkt start om 12:00 en zal duren tot 17:00 uur.

Informatie
Waar: De Schalm (Oranjelaan 10, De Meern)
Wanneer: zaterdag 22 van 12.00 tot 17.00 uur
Toegang: gratis.

1 gedachte over “Tweedehands boeken, CD en DVD beurs in De Schalm”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.