Kunstparticipatieproject-in-Parkwijk_foto_hp_van_rietschoten

Onthulling kunstparticipatieproject in Parkwijk

De opblaasbare Kerstman liet zijn hoofd wel heel erg hangen naarmate de middag vorderde. Of hij bewust door zijn knieën ging is niet duidelijk. De omgeving waarin hij de dag fier overeind begon bood in ieder geval inspiratie aan kunstenares Aafke Bouman en het resultaat ervan is inmiddels duidelijk te zien. In frisse kleuren schilderde ze een verhaal op de schutting die nu de containers van kringloopwinkel Emmaus aan het zicht onttrekt.

Het kunstparticipatieproject van de jonge kunstenares is vanaf nu in volle glorie te bewonderen aan het Ab Harrewijnplein in Parkwijk, Leidsche Rijn. De Kerstman die ineen zakte al naar gelang de kou door de ijzige wind toenam is naar verluidt voor twee en een halve euro met een nieuwe eigenaar mee gegaan. Wellicht komt hij ergens weer ten volle tot zijn recht en heel misschien zijn er een paar elanden die hem na de kerst weer op weg willen helpen naar Lapland zodat hij daar weer wat op adem kan komen.


Advertentie:

Kringloopwinkel Emmaus Parkwijk had naast de winkel een verkooppunt ingericht waar bezoekers tussen allerhande kerstartikelen op zoek konden naar net die ene ontbrekende kerstfiguur in het kerststalletje dat al jarenlang in december een plek kreeg toebedeeld in de woonkamer.

Lees ook:
Onthulling kunstwerk met kerstmarkt in Parkwijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.