kerstmarkt_leidsche_rijn_vleuterweide_2

Terugblik op een gezellige en winterkoude Kerstmarkt Vleuterweide

Afgelopen zaterdag en zondag was er in Centrum Vleuterweide, net zoals voorgaande jaren, een bijzonder gezellige kerstmarkt te vinden. De Kerstman liep rond en ging met kinderen op de foto.  Kinderen konden genieten van de bungee trampoline, de zweefmolen, een workshop van Hippe Knutsels en nog veel meer. De diverse foodtrucks, de vele verrassende kraampjes en de schaatsbaan zorgden voor een gezellig winters tafereel in centrum Vleuterweide. Het Amadeus Lyceum vulde de markt met maarliefst 5 kraampjes; zij verzamelde op verschillende manieren geld voor Serious Request.

Schaatsbaan

Op de schaatsbaan van Vleuterweide was het deze week drukker dan ooit tevoren. Ruim 900 kinderen bonden tijdens deze twee dagen de ijzers onder. Terwijl hun ouders zich tegoed deden aan een heerlijke glühwein of chocomel. Voor wie nog het ijs op wil: de schaatsbaan is nog geopend tot en met zondag 7 januari 2019.

Parkeren

Om het verkeer in goede banen te leiden zijn er zaterdag en zondag een drietal verkeersregelaars ingezet. Zij zorgden ervoor dat P1 en P2 niet onnodig volstroomden. De verkeersaanduiding op de borden zullen in 2019 gaan werken, zodat de bezoekers precies kunnen zien waar nog parkeerplek is.
Sinds afgelopen vrijdag wordt het verkeerssysteem getest. Vriendelijke dames delen ook komende dagen nog flyers uit en informeren de bezoekers over de nieuwe parkeersituatie.

kerstmarkt_leidsche_rijn_vleuterweide_pannekoeken

kerstmarkt_leidsche_rijn_vleuterweide

2 gedachten over “Terugblik op een gezellige en winterkoude Kerstmarkt Vleuterweide”

  1. Wat leuk deze kerstmarktjes met kraampjes en lekker eten. In Duitsland zijn er ook bijzonder veel van dit soort plekken. Het is zo handig om hier nog even snel een paar originele kerstcadeaus te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].