samen_business_in_between_zakelijk-samenwerken_foto_rawpixel

Op 8 januari weer een In Between Café Leidsche Rijn

Begin het nieuwe jaar goed met het vinden van een nieuwe baan. Tijdens een workshop door uitzendbureau Unique biedt het In Between Café Leidsche Rijn je een snelle ingang naar een nieuwe toekomst! Je bent welkom op 8 januari in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

Uitzendbureau Unique

Twee medewerkers van Unique Utrecht komen vertellen hoe het uitzendbureau te werk gaat, hoe ze zich onderscheiden van andere uitzendbureaus, in welke sectoren ze actief zijn en wat op dit moment veelgevraagde functies zijn. In het tweede deel van de workshop nemen ze ons mee in het solliciteren via internet en social media.
“We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst”, aldus Unique.
Doe er je voordeel mee!

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.