Weerbericht voor woensdag 19 december: Overwegend bewolkt

Na een regenachtige nacht en vroege ochtend wordt het vandaag een overwegend bewolkte dag, zo nu en dan is de zon ook even te bewonderen. Bij een matige zuidenwind wordt het maximaal een graad of 10. Vanavond en vannacht is het meestentijds bewolkt, maar wel droog. Het koelt af naar een graad of 6, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Donderdag schijnt af en toe de zon, maar kan er ook een bui voorkomen. In de avond neemt de buiigheid toe. Het wordt maximaal 8 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Vrijdag is een bewolkte en regenachtige dag. In de middag wordt het droger vanuit het westen en kan de zon af en toe doorbreken. Het wordt maximaal 13 graden, daarbij staat er een vrij krachtige west tot zuidwestenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.