kerstavond in Castellum Hoge Woerd

Kerstavond bij Castellum Hoge Woerd

Ook dit jaar is er in Castellum Hoge Woerd weer een kerstavond met een prachtig programma. Bezoek de levende kerststal met Jozef, Maria en baby Jezus, omringd door dieren van de boerderij. Luister naar het koor Sound Around met prachtige kerstliederen. Dompel je onder in een droomwereld vol visuele poëzie door de Beeldjutters. Laat je meevoeren door de mysterieuze dames van de Witte Wieven in de tuinen en warm je op met een beker chocolademelk. Kom en laat je verwonderen op maandag 24 december van 16.00 tot 19.00 uur.

Levende Kerststal

Bezoek tussen 17.00 en 19.00 uur Jozef, Maria en baby Jezus tussen de dieren in de stal. Natuurlijk vind je daar ook de herders.

Beeldjutters

Stap uit de realiteit en dompel je onder in de droomwereld die je op de binnenmuren van het Castellum aanschouwt. Visuele poëzie waar je midden in staat en je doet verwonderen, lachen, nadenken en tot ontroering aanzet. Dromerig, surrealistisch en mooi.

Koor Sound Around

Kerst zonder muziek? Natuurlijk niet. Luister naar het koor Sound Around dat a capella prachtige kerstliederen voor je zingt.

Witte Wieven

Op de tuin vind je zeven mysterieuze dames die dansen op de wind. Ze willen je wat vertellen. Kom de beelden dichterbij bekijken en laat je verleiden.

Kijk voor informatie op www.castellumhogewoerd.nl.

Levende kerststal
Witte Wieven
Landschapslumen-Clementine_de_Beeldjutters-Foto_Gertjan-van-der-Loo
De Beeldjutters. Foto: Gertjan van der Loo

4 gedachten over “Kerstavond bij Castellum Hoge Woerd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven