Fietsen
 Foto: Berto Macario

The Wall is binnenkort een mega fietsenwinkel rijker

22 december 2018 10:51  Redactie  7 reacties

Grootste fietsenwinkelier van Nederland opent superstore in The Wall

Met al grote winkels in Arnhem en Den Bosch is de vestiging van Mantel in Leidsche Rijn geen onlogische keuze. Op deze manier kan nog een groot deel van Nederland worden bediend waar het gaat om de aankoop van fietsen en toebehoren. In Arnhem heeft Mantel ook nog een vestiging die zich enkel richt op de verkoop van scooters. In The Wall zal vermoedelijk daarvoor geen ruimte zijn ingericht.

De winkel zal komend voorjaar open gaan voor het publiek en als absolute toevoeging aan de ‘fiets beleving’ een indoor testbaan bieden. “Bij fietsen gaat het om beleving” is het devies van het personeel van de fietsgigant. Daarom staan honderden modellen rijklaar opgesteld om zo op weg te fietsen. Daarvoor hoef je bij Mantel de deur dus niet uit. Op de 4.000 vierkante meter die Mantel ter beschikking heeft in The Wall kan zo een leuk rondje worden gereden om de beoogde aankoop even aan de tand(wielen) te voelen. In de winkel zullen zo’n veertig arbeidsplekken ter beschikking komen.

Dit jaar is al 18.000 vierkante meter verhuurd aan nieuwe huurders als Decathlon en Amac. Met de 4.000 vierkante meter die Mantel heeft verworven moet nog ongeveer 25.000 vierkante meter van het ‘winkelcentrum voor grootschalige detailhandel’ worden gevuld om de aanblik van lege ruimtes tot het verleden te laten behoren. Mantel heeft ook een enorme digitale winkel waar nagenoeg alle producten uit de fysieke handel te koop zijn. Maar, is op de website te lezen: “in de grootste fietsenwinkels van Nederland mag je alles aanraken en testen. Fietsen, fietskleding en fietsonderdelen.”
Mantel heeft eigen werkplaatsen in de vestigingen dus ook voor reparaties en onderhoud kan men er terecht.Advertenties:


7 reacties

  1. Goede ontwikkeling. Als ze ook scherpe prijzen hanteren zullen ze zeker klanten gaan trekken!
    Hopelijk houden ze het langer vol dan de eerste fietsenwinkel die in The Wall zat.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website