UNOX Nieuwjaarsduik

Durf jij het aan? Nieuwjaarsduik in de Haarrijnseplas

Met een ferme duik het nieuwe jaar in kan ook dit jaar op Nieuwjaarsdag. Het water van de Haarrijnseplas zal vanaf 12.00 uur het ultieme startpunt zijn om het nieuwe jaar tot in de poriΓ«n te laten doordringen. Met een frisse duik zullen de ondeugden van het oude jaar worden weggespoeld en met het gevoel van het koude water op het lijf worden de nieuwjaar duikers weer even bepaald bij de werkelijkheid die in 2019 hen staat te wachten.

De berichten van de weerstations geven zonder uitzondering aan dat de temperatuur zal uitkomen tussen de vijf en acht graden Celsius. De wind die ongetwijfeld zal waaien zal zorgen dat de gevoelstemperatuur beduidend lager zal uitkomen. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen vindt er een gedegen warming-up plaats bij Key West Beachhouse.

Inschrijven voor de ultieme koude start van 2019 kan nog de rest van het jaar via Eventbrite of eventueel ter plaatse tot een uur voor het startschot zal klinken. Er is kleedruimte aanwezig en achteraf zal namens naamsponsor Unox ongetwijfeld weer erwtensoep worden uitgedeeld. De Reddingsbrigade zal aanwezig zijn om onfortuinlijke duikers op het droge te krijgen en de nodige bijstand te verlenen. Ook voor dit evenement geldt dat deelname voor eigen risico is. De Gemeente Utrecht, restaurant Key West Beachhouse en Sportcity Sportschool verlenen belangeloos hun medewerking en maken evenals de vele vrijwilligers het evenement voor de derde keer mogelijk.

Blijf op de hoogte via deze Facebook pagina.

36 gedachten over “Durf jij het aan? Nieuwjaarsduik in de Haarrijnseplas”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven