Soulid-Rocks

Soulid Rocks wint Grote Prijs van Leidsche Rijn 2018

Superb Birds of Paradise wint aanmoedigingsprijs

Op vrijdag 21 dec, de laatste schooldag voor de kerstvakantie, betraden zes jonge bands voor een goed gevulde zaal het podium van Azotod en gaven alles wat ze in huis hadden. De jury bestond uit Otto de Jong (drummer, UCK drumdocent), Emiel Schaap (Utrecht Popprijs, programmeur 3voor12 VOOR//AAN, Hofman Café) en Silvia Vermeulen (Studio Moskou).

De jury was unaniem enthousiast over het gevoel voor experiment dat Soulid Rocks aan de dag stelde en beloonde de band met de juryprijs. Soulid Rocks wint onder andere een opname bij Studio Moskou, gratis repeteren bij dB’s, een workshop branding en podiumperformance door De Vrijstaat, een masterclass song writing door Roos Blufpand (Vocal Arts Academy), bandcoaching door Erwin Tuijl en een optreden bij Azotod.

Superb Birds of Paradise veroverde de stem van het publiek en gaat naar huis met gratis repeteren bij dB’s, bandcoaching door Jelmer Bron en een workshop over visuele identiteit door Timon Vader.

Niet alleen op het podium waren jongeren actief, ook achter de schermen waren jongeren betrokken bij de organisatie en productie, zoals bij het licht, aankleding, kassa en bar. De avond trok ruim 200 bezoekers.

Over de KLUB19 Grote Prijs van Leidsche Rijn
De Grote Prijs van Leidsche Rijn is dé bandwedstrijd vol jong en aanstormend talent uit de wijk, georganiseerd door KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19, De Vrijstaat, DOENJA Dienstverlening en Azotod. Met de bandwedstrijd wil KLUB19 een impuls geven aan de bandcultuur van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Jongeren die mee willen doen met KLUB19 en een idee hebben voor cultuur in de wijk, kunnen zich aanmelden via [email protected].

Soulid Rocks
De-charismatische-frontman-van-Soulid-Rocks-bracht-ook-een-gewaagde-bassolo-DSC00382_foto-Anserum-Art-Photography
De charismatische frontman van Soulid Rocks bracht ook een gewaagde bassolo | Foto Anserum Art Photography
Soulid Rocks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].