Meerdere-auto's-in-vlammen-opgegaan_foto_112mediautrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Video: Meerdere auto’s in vlammen opgegaan

28 december 2018 08:26  Redactie  3 reacties

Omstreeks 04:00 uur zijn meerdere auto’s in vlammen opgegaan op het industrieterrein Lage Weide. Buurtbewoners werden wakker van harde knallen en zagen een vuurzee.

Op de Niels Bohrweg branden twee auto’s, beide Volkswagen Golf, volledig uit. Een naast geparkeerde Seat Leon liep schade op door de hitte en was het bestuurdersraam kapot. Een derde Volkswagen Golf had geluk hier was alleen de bestuurders raam ingeslagen.

Ook op de Ambachtsweg branden op hetzelfde tijdstip twee auto’s volledig. Hier gingen twee auto’s van het merk Volvo in vlammen op.

Beide branden waren snel onder controle. De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting. Of het om dezelfde dader(s) gaat kan de politie nog niet zeggen. Mogelijk zijn alle auto’s van dezelfde eigenaar/bedrijf. Het is onbekend of het om verzekeringsfraude.

Alle zes de auto’s zijn door berger afgesleept.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

Meerdere-auto's-in-vlammen-opgegaan2_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


3 reacties

  1. Rob Kruft

    Wanneer komt de tijd dat we met dit soort berichten eens zouden lezen:
    “het gajes is gepakt, veroordeelt tot (volledige) 5 jaar gevangenisstraf en schadebetalingen worden in die jaren terugbetaalt door actief werk in de bajes. Bij de minderjarige criminelen onder hen wordt het geld bij de ouders weggehaald dmv inhouding op salaris/ uitkering.”
    Dit is dweilen met de kraan open.

  2. An Bout van der Stok

    Dit is niet alleen nu hé( met het vuurwerk) dit gespuis steekt nu al het hele jaar door de boel in de fik vooral in Utrecht en omgeving. Als men dan ook nog in het nieuws brengt dat er weinig aan te doen is vooral als er geen getuigen zijn…tja dan hoef je alleen maar even om je heen te kijken voor je toeslaat. hoe meer het in het nieuws komt hoe meer het bevredigd bij die gasten. Je weet niet meer of de volgende dag je auto er nog wel staat.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website