Weerbericht voor het weekend van 29/30 december: Zacht en regen

29 december 2018 05:49  Redactie  Reageer

Vandaag is het grijs en vooral in de middag gaat het regenen. Het wordt maximaal 11 graden, daarbij staat er een matige west tot zuidwestenwind, achter de regenzone draait de wind naar het noordwesten. Vanavond en vannacht is het dan weer droog, er komen dan ook weer enkele opklaringen voor. Het koelt dan af tot een graad of 6

Zondag is het overwegend bewolkt en het blijft droog. De temperatuur komt uit op een graad of 10, daarbij staat er een zwakke westenwind.

Oudjaarsdag komen er veel wolken voor, maar zo nu en dan piept de zon ook nog door het wolkendek. Het wordt een graad of 10,daarbij staat er niet veel wind uit het zuiden tot zuidwesten. Ook tijdens de Jaarwisseling staat er weinig wind en is het droog bij een graad of 7.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website