Open-Dag-Beeball-bij-UVV
 

Open Dag Beeball bij UVV

30 december 2018 12:22  Redactie  1 reactie

Beeball is een stoere en flitsende sport en kan al vanaf de leeftijd van 5 jaar gespeeld worden. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar die wel eens kennis willen maken met honkbal zijn op zondag 20 januari aanstaande van harte welkom op de Open dag Beeball. Tussen 13.00 en 14.00 uur kun je gratis en vrijblijvend meedoen.

Trek je sportieve kleren aan en neem (schone!) sportschoenen mee. De locatie is sportpark De Paperclip, Parkzichtlaan 201, 3451 GX Utrecht. Aanmelden kan via: beeball@asvuvv.nl Ook voor vragen kan je hier terecht.

Vind je het na de kennismaking zo leuk dan kan je je direct aanmelden voor nog drie gratis proeftrainingen.


Advertentie:

Advertenties:

1 reactie

  1. Afke Venema

    Dit bedoelde ik Margreet Venema en Jeroen Kniep😊
    Ze kunnen allebij meedoen, maar moeten wel aangemeld worden.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website