112_fotograaf_112mediautrecht_2
 Foto: 112MediaUtrecht

Laatste nieuws rondom de jaarwisseling in Utrecht: Volgdienst 112MediaUtrecht

31 december 2018 12:34  Redactie  Reageer

De fotografen van 112MediaUtrecht houden tijdens de jaarwisseling een volgdienst bij op Facebook door middel van een evenement. Op de pagina verschijnen artikelen uit de regio Utrecht, dus ook Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Uiteraard verschijnen artikelen uit onze regio ook op op de website van Regio Leidsche Rijn.

Om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom de jaarwisseling kies je voor “Gaat” of “Ge├»nteresseerd”. Het evenement is op de volgende pagina te vinden “Volgdienst 112MediaUtrecht“. De volgdienst start vandaag om 12:00 uur tot morgen 6:00 uur.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website