112_fotograaf_112mediautrecht_2

Laatste nieuws rondom de jaarwisseling in Utrecht: Volgdienst 112MediaUtrecht

De fotografen van 112MediaUtrecht houden tijdens de jaarwisseling een volgdienst bij op Facebook door middel van een evenement. Op de pagina verschijnen artikelen uit de regio Utrecht, dus ook Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Uiteraard verschijnen artikelen uit onze regio ook op op de website van Regio Leidsche Rijn.

Om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom de jaarwisseling kies je voor “Gaat” of “Ge├»nteresseerd”. Het evenement is op de volgende pagina te vinden “Volgdienst 112MediaUtrecht“. De volgdienst start vandaag om 12:00 uur tot morgen 6:00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.