Weerbericht voor maandag 31 december: Bewolkt

Ook de laatste dag van 2018 verloopt grijs. De zon zien we niet of nauwelijks. Het wordt een graad of 9, daarbij staat er een zwakke tot matige westenwind. Vanavond en vannacht is het bewolkt en in de loop van de avond kan er af en toe wat (mot)regen vallen. Het kwik ligt rond de jaarwisseling op een graad of 7, daarbij staat er een zwakke tot matige westenwind.

Nieuwjaarsdag start bewolkt en vanuit het noordwesten gaat het wat regenen. In de loop van de middag wordt het droog en mogelijk breekt dan ook nog even het zonnetje door. Het wordt een graad of 9, daarbij draait de wind naar het noordwesten en is matig, kracht 3 tot 4.

Woensdag is het droog en de zon schijnt af en toe. Het wordt maximaal een graad of 7.

Dit was het laatste weerbericht van mijn kant in 2018, maar niet getreurd. In 2019 ga ik gewoon verder met het maken van weerberichten voor Regio Leidsche Rijn!

Wat mij rest is om de lezers een prettige jaarwisseling te wensen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].