containerbrand_ubachsberg_veldhuizen_foto_112mediautrecht
 Containerbrand op de Ubachsberg in Veldhuizen | foto: 112mediautrecht

Meerdere containerbranden tijdens de jaarwisseling

1 januari 2019 21:15  Redactie  1 reactie

Omstreeks 2.00 uur is de brandweer van De Meern in actie gekomen voor brand in een ondergrondse container. De brand veroorzaakte een flinke rookontwikkeling. De brand woedde in een ondergrondse container op de Ubachsberg in de wijk Veldhuizen

Op oudejaarsdag omstreeks 18:00 uur kwam de de brandweer ook in actie voor een brandje. Daar ontstond een brand in een ondergrondse afval container aan de Titushof in De Meern. Ook hier had de brandweer de brand snel onder controle. Brand is vermoedelijk veroorzaakt door vuurwerk.

containerbrand-titushof-in-De-Meern_foto_112mediautrecht
Containerbrand op de titushof in de meern | foto: 112mediautrecht

Op 29 december omstreek 15:05 uur rukte de brandweer uit voor een brand in een container op de Oranjelaan in De Meern. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft bevestigd dat de brand is aangestoken, vermoedelijk door vuurwerk.

Kledingcontainer-in-vlam_foto_112mediautrecht
container op de Oranjelaan in De Meern Foto:112MediaUtrecht


Advertentie:

Advertenties:

1 reactie

  1. Anna Greeven

    Begrijp het wel, de containers bij ons in de straat zijn niet meer afgesloten, dus dat vraagt om problemen!!!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website