Weerbericht voor woensdag 2 januari: Zon en wolken

2 januari 2019 06:20  Redactie  Reageer

Vandaag ziet er allemaal minder somber uit dan de afgelopen dagen. Er is vandaag een afwisseling van wolken en zon. Het kwik stijgt vandaag naar een graad of 7, daarbij staat er een matige noordenwind. Vanavond en vannacht komen er naast opklaringen ook wolkenvelden voor. Het blijft droog. De temperatuur zakt naar een graad of 3, daarbij staat er een matige noordenwind.

Donderdag, maar ook vrijdag komt de wind wat meer uit het noordwesten en daarmee wordt en dan weer wat vochtigere lucht in de onderste lagen aangevoerd, dit resultaat in een vrij bewolkt weerbeeld. Vooral op vrijdag kan er dan wat motregen uit vallen. Het wordt op beide dagen zo rond de 6 graden!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website