Weerbericht voor donderdag 3 januari: Veel bewolking

Ook vandaag heeft de bewolking opnieuw de overhand, soms kan de zon even doorbreken. Het wordt maximaal een graad of 6, daarbij staat er een zwakke tot matige noord tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht zal de bewolking de overhand houden. Het koelt af tot een graad of 4, daarbij staat er een zwakke noordwestenwind.

Vrijdag komen we hetzelfde weerbeeld tegen als op de donderdag, sporadisch een opklaring, maar over het algemeen veel bewolking. Het wordt maximaal 6 graden, daarbij staat er een matige west tot noordwestenwind.


Advertentie:

In het weekend zien we weinig verandering in het weerbeeld, veel wolken, soms een opklaringen en er is een enkel licht regenbuitje mogelijk. Het kwik ligt rond de 6 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.