buurt_borrel_samenkomst_bijeenkomst_foto_-Jessica_Sysengrath

Buurtborrel op het plein?

RAUM, een oase in de nieuwe stad, in het hart van Leidsche Rijn Centrum, waar met behulp van kunst en design de toekomst van de stad wordt gemaakt. En juist daar is het waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen inspireren. Om die ontmoeting te kunnen laten plaatsvinden peilt men bij RAUM of er animo is voor een moment waarop bewoners elkaar kunnen leren kennen op een plek die uitnodigt met elkaar te communiceren. Waar anders dan bij RAUM, een inspirerende omgeving tenslotte, kan zoiets worden georganiseerd? Nu VENSTER zich heeft gevestigd op het Berlijnplein moet het toch niet onmogelijk zijn een flinke groep gasten te ontvangen.
Dus, is de RAUM Buurtborrel een levensvatbaar initiatief? Laat het hier weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.