Weerbericht voor vrijdag 4 januari: Veel bewolking

Vandaag komt er vrij veel bewolking. Mocht de zon een gaatje vinden dan is dat bestemt voor de ochtenduren. Het kwik stijgt naar maximaal een graad of 8, daarbij staat er een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanavond en vannacht overheerst de bewolking en is er af en toe wat lichte neerslag mogelijk. De temperatuur daalt naar een graad of 6, daarbij staat er een zwakke noordwestenwind.

Zaterdag en zondag overheerst de bewolking. Het blijft meest droog, daarbij komt het kwik uit op een graad of 8.

Na het weekeinde volgt er een overgang naar beduidend wisselvalliger weer met perioden met regen. Op dit moment is het nog niet aan te geven of de regen maandag zijn intrede doet of toch dinsdag! Temperaturen liggen tussen de 8 en 10 graden.

Ik hou u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.