badeentjes
 

Badeendjesrace in het Máximapark

6 januari 2019 17:13  Redactie  41 reacties

Op zondagmiddag 26 mei vindt op de Vikingrijn in het Máximapark de Badeendjesrace plaats. De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede van het Prinses Máxima Centrum.

Er zullen zo’n 3.000 badeendjes te water worden gelaten en naar de finish drijven. De badeendjes zijn genummerd en corresponderen met het nummer van het lot dat je hebt gekocht.

Voor de eendjes die als eerste de finish passeren is er een mooi prijzenpakket samengesteld waaronder een 49 inch LED TV. Eén lot voor een badeendje kost € 2,50 en 5 loten kosten € 10,-. Ben je aanwezig dan ontvang je direct je prijs. Ben je niet aanwezig dan wordt je uiteraard op de hoogte gebracht per mail of telefoon. De lootjes zijn nu al te koop via leden van Mixed Lions Club Utrecht Novum of via het e-mailadres badeendrace@gmail.com.

Goede doel
Mixed Lions Club Utrecht verkoopt van januari tot en met 26 mei 2019 loten voor het goede doel. De organisatie hoopt  zoveel mogelijk loten te verkopen o.a. via de website (mogelijk vanaf februari), op braderieën en koningsdag, bij lokale ondernemers en activiteiten in de regio. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede van het Prinses Máxima Centrum.

De vrijwillige brandweer van Vleuten-De Meern zal aanwezig zijn om er voor te zorgen dat de eendjes in ieder geval de eindstreep halen

Informatie
Datum:zondagmiddag 26 mei
Tijd: vanaf 13.00 uur
Locatie: Voor restaurant Anafora in Máximapark
Meedoen: vanaf €2,50


Advertentie:


Advertenties:

41 reacties

 1. Cor Willemsen

  Alle mooie woorden zeggen mij niets. Het gaat om een overbodig evenement met kunststof atributen, die vroeger of laat toch een keer geruimd moeten worden en dan toch op de een of andere wijze in het milieu terecht komen. Ik zou zeggen verzin een list en als je dan toch zo nodig zo’n soort flauweul evenment wilt organiseren gebruik dan voor het milieu onschuldig materiaal.

  • Antoinette van der Zee

   Cor Willemsen , als je nu eerst ABN leert schrijven, en cursus begrijpend lezen volgt, kom je erachter dat al die plastic badeendjes er weer uit worden gehaald. Je bent vergeten je humor mee te nemen uit 2018!!

  • Jolanda van der Marel

   Cor Willemsen het is helemaal niet overbodig.
   Wat een onzin verhaal weer. Loop je zelf naakt rond ofzo.
   Kleding en schoenen worden ook geproduceerd, en komt ook weer terug in het milieu. Ook overal met de benewagen naar toe zeker. 😖


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website