politiebureau-Leidsche-Rijn

Ondanks aankondiging fietsverlichtingscontrole toch nog veel bekeuringen

De politie kondigde op 3 januari al aan dat ze vanaf 7 januari weer streng zouden toezien op werkende fietsverlichting in de omgeving van het Amadeus Lyceum in Vleuterweide. Het artikel wat wij hierover schreven werd massaal gelezen en gedeeld. Ondanks dat moest de politie toch nog 50 bekeuringen uitschrijven voor niet werkende fietsverlichting.

Men hoopte met de aankondiging voor elkaar te krijgen dat de fietsverlichting bij vele op orde zou zijn en dat er geen bekeuringen uitgeschreven hadden hoeven worden.

Lees ook:
Fietsverlichtingscontrole o.a. bij Amadeus Lyceum in Vleuterweide op 7 januari/

 

10 gedachten over “Ondanks aankondiging fietsverlichtingscontrole toch nog veel bekeuringen”

  1. De fietsers denken dat ze onaantastbaar zijn…maar rij er niet 1 aan…..hand uitsteken is ook teveel!!! Maar o wee…..als er iemand wordt aangereden…..dan is het janken!!! Wet aanpassen, verlichting niet in orde, op mobiel bezig op de fiets en je wordt geschept door ’n auto, eigen schuld en niet de auto bestuurder!!!

  2. In plaats van alleen een echte boete kun je ze misschien beter direct een fietslichtje laten kopen, (voor ongeveer het bedrag van een boete) werkt beter voor de zichtbaarheid πŸ˜‰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven