Bowls-Club-Oudenrijn-opent-2019-met-toernooi

Bowls Club Oudenrijn opent 2019 met toernooi

Afgelopen zondag werd het nieuwe bowlsjaar door BCO ingeluid met het Nieuwjaarstoernooi. Dit jaar waren naast de leden ook gasten en belangstellenden uitgenodigd.

De Wedstrijd en Recreatie Commissie (WRC) had voor dit toernooi aan Bowls en Kurling gelieerde spellen op de matten uitgezet. Met teams van vier personen kon een parcours gelopen worden en de aangegeven vaardigheden uitgevoerd worden. Deze keer was de prestatie van minder belang en stond vooral het plezier voorop. Dat is gelukt, gezien de kleine enquête die onder de leden middels het wedstrijdformulier kon worden aangegeven.
Als afsluiting van het toernooi was er, door de directie van het Sportcentrum, de traditionele Glühwein. Deze keer aangevuld met bitterballen. Als verrassing had de WRC tot slot nog een loterij met leuke prijzen.


Advertentie:

Bowls Club Oudenrijn kan terugzien op een geslaagd toernooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.