Weerbericht voor woensdag 9 januari: Flinke zonnige perioden

Vandaag wordt een mooie dag met flinke zonnige perioden. Het blijft droog. De temperatuur komt uit op een graad of 6, daarbij staat er een matige noordenwind. Vanavond en vannacht komen er opklaringen voor en het koelt af naar waarden rond het vriespunt, daarbij staat er nog maar een zwakke wind.

Donderdag start eerst met een zonnetje, maar de bewolking zal geleidelijk toenemen. Het wordt een graad of 5, daarbij zal de wind geleidelijk draaien van noordwest naar west. In de loop van de avond en in de nacht kan er tijdelijk wat regen vallen. In de nacht koelt het niet meer af.

Vrijdag veel bewolking en mogelijk wat regen. Het wordt een graad of 8, daarbij staat er een matige noordwestenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroem Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven