Politie uniformen
 Foto: politie

15-jarige maaltijdbezorger overleden na aanrijding

10 januari 2019 18:26  Redactie  49 reacties

De 15-jarige maaltijdbezorger die gisteravond op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht een aanrijding heeft gehad, is vanochtend aan zijn verwondingen overleden. Dit laat zijn school Academie Tien in een brief aan alle leerlingen weten.

Op de school is een condoleanceregister en herdenkingsplek ingericht.

Het ongeval vond gisteravond rond 20.55 uur plaats op de Amsterdamsestraatweg ter hoogte van de bushalte Patrimoniumstraat. Het vermoeden bestaat dat de jongen met zijn fiets wilde oversteken en geschept werd door een auto. Door de klap brak zijn fiets in tweeën. Het slachtoffertje is direct per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht maar is daar vanmorgen vroeg overleden.

De bestuurder, een 21-jarige man uit Breukelen, is na het ongeval aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Omdat het een zeer ernstig geval betreft is hij aangehouden al wordt hij nog niet concreet verdacht, aldus een politiewoordvoerder eerder vandaag.

Bron: RTVUtrecht


Advertenties:

49 reacties

 1. Rully Rijksen

  Heel erg erg dit… Maar het was wachten hierop. Veel van die bezorgers scheuren maar overal doorheen.

  • Frieda ten Hove

   Rully Rijksen wie zegt dat het zijn schuld is ..dat weet men nog niet en dan nog is en blijft het vreselijk dit ..je zult dit nieuws maar thuis krijgen. 😭😭

  • Rully Rijksen

   Frieda ten Hove hij schoot tussen 2 geparkeerde auto’s door de weg op en had de aankomende auto over het hoofd gezien waarschijnlijk. Die kon nooit meer op tijd remmen. (AD stond dat volgens mij)

  • Antoinette van der Zee

   Laat het ’n wake-up call zijn voor zijn medebezorgers, en zeker voor de organisatie Thuis Bezorgd!!! Die reclame maakt dat binnen ’n paar minuten je eten thuis bezorgd is, aansprakelijk stellen die organisatie…te triest v woorden dit!!! RIP

 2. Petra Marion Jansen

  Wat een schrik en wat een verdriet voor ouders en naasten ..
  Hier ook een dochter die ( met haar hele leerjaar ) erg aangeslagen is..
  We leven mee

 3. Peggy Kuipers-Daniels

  Wat een vreselijk verdriet ouders/familie, vrienden,collega’s, bestuurder, docenten en iedereen die hem een warm hart toe draagt. Ik wens allen zoveel kracht om dit hele grote verdriet te dragen.

  • Monique Mathu-Peelen

   Ja vreselijk he…was een klasgenoot van Aaliyah…die kan het nog allemaal niet bevatten..het besef dat hij er niet meer is…is er nog niet Peggy Kuipers-Daniels

  • Peggy Kuipers-Daniels

   Monique Mathu-Peelen Dag pap mam.. ik ga even extra centjes verdienen ..tot straks! Het snijdt door je ziel. In de bloei van je leven. Arme arme ouders en familie en vrienden. Zoveel mensen zijn er kapot van. Gelukkig praten de kinderen er wel over. Ze is er ook vol van. Ze zat alleen met economie met deze jonge knul in de klas. Ja mijn hart huilt ook mee. Dit moet rustig een plekje krijgen en bezinken. Laat ze maar praten erover en laat ze begrijpen dat iedereen anders omgaat met deze verschrikkelijke gebeurtenis. Je houdt je kind extra vast en dan denk ik meteen dat kunnen die arme ouders niet meer. Waardeloos😢

  • Monique Mathu-Peelen

   Peggy Kuipers-Daniels het is echt verschrikkelijk..eigenlijk zijn hier geen woorden voor….dit is de nachtmerrie van iedere ouder…..

 4. Debby van Druten-Koster

  Wat afschuwelijk. Fiets in tweeën, dat moet een flinke klap geweest zijn. Heel veel sterkte voor de familie, vrienden en andere bekenden.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website