Nieuwjaarsconcert-opera-Carmen

Zondag: Nieuwjaarsconcert ‘Carmen’. Prachtige opera in Podium Hoge Woerd

Komende zondag kan je in Podium Hoge Woerd luisteren naar de opera ‘Carmen’ van Bizet in een speciale bewerking van Bob Zimmerman. Afgelopen zondag was de première in Culemborg voor een enthousiast en ontroerd publiek. Zondag 13 januari zal dezelfde voorstelling in Podium Hoge Woerd gespeeld worden. Er zijn nog kaarten!

De verleidelijke Carmen wordt door alle mannen dagelijks bewonderd. Zo palmt zij de schuchtere Don José in, totdat de zelfverzekerde toreador Escamillo ten tonele verschijnt. Is het liefde of slechts spel?

Informatie
Datum: 13 januari om 15.00
Loactie: Podium Hoge Woerd
Meer info op de website van Muziek in De Meern en de website van Podium Hoge Woerd.

Met medewerking van: Arrangeur: Bob Zimmerman, Tamar Niamut, Carmen — Jeroen de Vaal, Don José, Bas Kuijlenburg, Zuniga en Escamillo, Dirigent: Herman Mussche, ‘Concerto Limes’, Lineke Lever, piano, Susanna Edixhoven, fluit, Nicole van Jaarsveld, klarinet, Rutger Stoel, hobo, Jens Groenewold, viool, Nino Natrishvilli, viool, Barbara Bekhof, altviool, Oihana Aristizabal Puga, cello.

Koh I Noor in de Metaal Kathedraal

Interessant om te weten is dat Muziek in De Meern op zondag 3 februari vanaf 15.00 uur ook een evenement in het prachtige Metaal Kathedraal verzorgt. Op deze dag heb je de unieke gelegenheid om het Koh-I-Noor saxofoonkwartet te horen! Koh I Noor is het oudste nog spelend saxofoonkwartet van Nederland.

De leden van het kwartet zijn muzikaal van alle markten thuis en spelen zowel jazz als klassiek; het programma in de Metaal Kathedraal met de ondertitel ‘Diamonds are forever’ is een klassiek programma met werken van onder andere Glazunov en Bozza maar er staat ook een eigen compositie van een van de spelers (Frido ter Beek) op het programma.

saxofoonkwartet-Koh-I-Noor
Saxofoonkwartet Koh I Noor

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].