11-jarige-Leidsche-Rijner-start-eigen-bedrijf-in-lasergame-verhuur
 

11-jarige Leidsche Rijner start eigen bedrijf in lasergame verhuur

14 januari 2019 11:56  Redactie  7 reacties

Sinds 1 januari 2019 runt de 11-jarige Krijn Groenewegen een eigen bedrijfje in lasergameverhuur in Leidsche Rijn. Het is een samenwerking met zijn achterneef, de 13-jarige Rens Zuiderwijk uit Monster, die 4 jaar geleden Lasergame Verhuur Westland opzette.

De juf van Krijn (van groep 8, De Achtbaan) vertelde dat directeuren graag iemand een baan geven als hij of zij als kind een eigen bedrijf is gestart. Omdat je daar heel veel van leert. Dus toen ging hij denken wat hij dan zelf zou willen gaan doen. “Mijn neef Rens heeft al een paar jaar een eigen lasergame bedrijfje in Westland. Ik heb zelf een paar keer zijn laserguns gehuurd voor mijn feestje, en ik vond dat superleuk! Toen heb ik gevraagd of ik dat ook kon gaan doen, dat laserguns verhuren, maar dan in Utrecht. Rens vond dat een goed idee”.

Om tot deze stap te komen, gingen de jongens samen in gesprek met hun beide ouders. Nadat alles tot in de puntjes was uitgezocht, heeft Krijn nu alles in huis om kinderen en jongeren in Leidsche Rijn en Utrecht te voorzien van laserguns. Deze kunnen gehuurd worden voor bijvoorbeeld stoere kinderfeestjes, bedrijfs- en klassenfeesten of school- en sportkampen.

Krijn hoopt in Utrecht net zo’n succesvol bedrijf op te bouwen als dat van zijn grote neef in het westen van het land. Al gaat school en huiswerk natuurlijk voor. Ook als hij volgend schooljaar naar de middelbare school gaat.

Deze maand zit Krijn bij de Kamer van Koophandel om zich in te schrijven als Leidsche Krijn & Co en dan is hij officieel ondernemer. Misschien wel de jongste ondernemer van Leidsche Rijn?

Meer informatie vindt u op lasergameverhuur-utrecht.nl


Advertentie:


Advertenties:

7 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website