proost_succes_drank_wijn_foto_Matthieu_Joannon

TOOST 2019

Mede met hulp van bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten De Meern, het Leidsche Rijn College, Jongerenwerk in Utrecht (JOU), de Wijkbureaus, de Vrijwilligerscentrale Utrecht, kersverse gemeentelijke welzijnspartner DOCK Utrecht en vele anderen werd een drukbezochte Nieuwjaars TOOST georganiseerd. Het Leidsche Rijn College mocht dienst doen als feestlocatie en de gastdames en –heren legden hun gasten in de watten. Er werd gedurende de avond ruimschoots aandacht besteedt aan allerhande zaken. Zo kwam ‘Hangplek voor ouderen’ even voor het voetlicht. Een kleine afvaardiging van het Leidsche Rijn koor bracht haar hit ‘Mijn Leidsche Rijn’ dat door het Leidsche Rijn Koor aan alle inwoners en vrienden van Leidsche Rijn werd geschonken als cadeau voor het twintig jarig bestaan van VINEX Leidsche Rijn vorig jaar. Wethouder Maarten van Ooijen wist tijdens een veiling een flinke taart voor ieder neus weg te kapen door het hoogste bod uit te brengen. Volgens de veilingmeester niet meer dan verdiend aangezien zijn vrouw hem net een baby heeft geschonken.

Voor Sabiet Balwant-gir is wisseltrofee het Gouden Stokstaartje weggezet, zij zal voor een jaar de nieuwe eigenaar zijn. Sabiet is bevlogen medewerker van de Voedselbank in Leidsche Rijn. De Voedselbank stelt zich mede ten doel om mensen een steuntje in de rug te geven door het uitreiken van primaire middelen. Het Gouden Stokstaartje zal komende week bij haar worden bezorgd aangezien Sabiet wegens ziekte deze niet zelf in ontvangst kon nemen. Het Gouden Stokstaartje is bij haar prima op zijn plek en terecht haar toegekend vanwege haar inzet voor minderbedeelden. Volgend jaar zal tijdens de TOOST opnieuw het Gouden Stokstaartje worden uitgereikt aan een Initiatiefnemer voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.