Weerbericht voor maandag 14 januari: Af en toe zon en een enkele bui

14 januari 2019 05:03  Redactie  Reageer

Na een vrij grijs weekend met geregeld neerslag valt het vandaag wel mee met de buiigheid. Er kan nog een enkele bui voorkomen, maar de zon schijnt ook af en toe. Het kwik stijgt naar een graad of 6, daarbij staat er een matige noordwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook wolken. In de nacht is er dan weer kans op een bui. Het kwik daalt naar 4 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige westenwind.

Dinsdag overheerst de bewolking. Het blijft droog. De temperatuur komt uit op een graad of 9, daarbij staat er een matige west tot zuidwestenwind. Woensdag is het bewolkt en valt er af en toe regen, daarbij wordt het dan 8 graden en staat er een matige zuidwestenwind.

Donderdag komen er enkele buien voor, daarbij kan er hagel, natte sneeuw en mogelijk een klap onweer voorkomen. Het kwik stijgt naar een graad of 6, daarbij staat er een matige noordwestenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website