Weerbericht voor dinsdag 15 januari: Veel bewolking

Vandaag is er veel bewolking aanwezig, maar soms kan de zon ook nog even doorbreken. Het wordt maximaal 8 graden, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht houdt de bewolking de overhand en de temperatuur zakt niet. Er staat een matige westenwind. Woensdag is het bewolkt en het gaat in de avond wat regenen. Het wordt 7 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Donderdag volgen er enkele winterse buien. Het kwik komt net hoger als 5/6 graden, daarbij draait de wind naar het noordwesten, verder zien we de zon ook tussen de buien door. Vrijdag is het droog en zijn er zonnige perioden. Het wordt maximaal 5 graden.

In het weekend wordt het kouder met overdag 3 graden en in de nachten lichte vorst, daarbij schijnt de zon geregeld.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].