Concert-Opera-Sing-Along

Concert ‘Opera Sing Along’ in De Schakel op 26 januari

OperaUtrecht geeft op zaterdag 26 januari  a.s. van 15:00- 16:30 uur een concert met als titel ‘Opera Sing Along’. Locatie: Theaterzaal DE SCHAKEL, Schoolstraat 11, Vleuten.

Het programma omvat een aantal beroemde en andere mooie opera melodieën zoals Casta Diva uit Norma, Duet Parelvissers, Toreador lied uit Carmen, O mio babbino caro, Figaro aria uit Barbier van Sevilla, Barcarolle uit vertellingen Hoffman, Va pensiero uit Nabucco e.a. Er is een verteller en de teksten worden op een scherm geprojecteerd zodat men mee kan neuriën. Naast 7 solisten is er een projectkoor van ca 15 personen. De toegang is vrij met collecte na afloop. Info: Fons Roels, tel. 06-5339 3807, e-mail: [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven