Weerbericht voor woensdag 16 januari: Af en toe regen

Vandaag is het bewolkt en er kan af en toe wat regen of motregen voorkomen. In de loop van de dag zal het meer aaneengesloten gaan regenen. Het wordt een graad of 7, daarbij neemt de wind toe naar vrij krachtig en komt uit het zuidwesten. Vanavond regent het ook nog een tijdje en de wind blijft ook aanwezig. Het kwik daalt naar een graad of 4.

Donderdag is het onstuimig, waarbij er enkele buien gaan vallen. De buien kunnen vergezeld gaan van hagel en mogelijk ook natte sneeuw. Het kwik komt niet meer boven de 5 graden uit. In de nacht komen er opklaringen voor en ligt het kwik dichtbij het vriespunt en dan kan het lokaal ook glad worden.

Vrijdag droog en perioden met zon. Het wordt 5 graden.

Van het weekend wordt het een graad of 3 met in de nachten lichte vorst en de zon schijnt geregeld.

Kortom de winter komt de regio binnen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven