Schat-van-een-buurt

De Leidsche Rijnse film ‘Schat van een buurt’ in première

In de Pathé bioscoop aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn gaat op 4 februari aanstaande een film in première. Voor een bioscoop is dit natuurlijk altijd een bijzonder moment. Ditmaal krijgt de première een extra dimensie. De film is namelijk gemaakt door en voor Leidsche Rijners en kreeg de titel ‘Schat van een buurt’.

De film wordt voorafgegaan door de titelsong die werd gecomponeerd en gezongen door Leidsche Rijn bewoner Alan Lauris Hoekstra in samenwerking met Lisa Duurkoop. De track en songtekst is alvast online te beluisteren.

De boodschap die duidelijk in de titelsong wordt meegegeven is: verbinding tussen ons allemaal. De film is compleet opgenomen in Leidsche Rijn en mede mogelijk gemaakt met steun van het Utrechtse Initiatievenfonds.

Aanvang van de première is 18.00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten 5 euro. Hiervoor mailen naar: lcaproductie@gmail.com

Lees ook:
Acteurs gezocht voor in film over Leidsche Rijn

1 gedachte over “De Leidsche Rijnse film ‘Schat van een buurt’ in première”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].