Argentijnse Tango Anna Rosa

Dansschool Argentijnse Tango Anna Rosa – nu ook (weer) in Leidsche Rijn

Vanuit passie en professie geven Annelies Gietelink en Egbert Balsma al jaren dansles in Utrecht. Hun dansschool Argentijnse Tango Anna Rosa bestaat sinds 2001 en tussen 2009 – 2012 had de school ook een leslocatie in Theaterzaal ’t Zand in Leidsche Rijn. Nu is het weer tijd om lessen aan te bieden in Leidsche Rijn. Deze keer in Buurtcentrum Parkwijk, vlakbij winkelcentrum Parkwijk.

Sociale dans

Anders dan de Europese ballroomvariant heeft de Argentijnse Tango een sensitief en speels karakter. Iedereen (18-80 jr) kan deze prachtige sociale dans leren. De Argentijnse Tango is een improvisatiedans, waarbij de verbinding tussen de danspartners voorop staat. Op veel plekken in de wereld, in Nederland en ook in Utrecht wordt er Argentijnse Tango gedanst op dansavonden, soms ook met live muziek. Een fijne hobby om uit te gaan, te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Proef de tango – GRATIS

In de periode 29 jan – 5 febr worden er GRATIS proeflessen georganiseerd. Op dinsdag 29 jan en 5 febr op locatie Parkwijk. Daar kan je samen of alleen naar toe komen. Vanaf 12 februari start de cursus voor beginners – basis 1 – wekelijks om 20:00 uur in Buurtcentrum Parkwijk in Leidsche Rijn.

Aanmelden en meer info

Voor alle informatie over cursussen en over de proeflessen, zie: www.annarosa.nl Voor vragen of aanmelding voor deelname aan een proefles kun je mailen naar tango@annarosa.nl of bellen: 030 – 231 21 51 (Annelies). Van harte welkom!

2 gedachten over “Dansschool Argentijnse Tango Anna Rosa – nu ook (weer) in Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.