Rock-coverband-BULLUK

Nieuwe classic rock-avond in Muziekpodium Azotod

Classic rock-liefhebbers herinneren zich misschien Azotod’s Volkavee. Een maandelijks evenement voor 40+ op vrijdagavond voor rockminnend De Meern en omstreken. Aanstaande vrijdag 25 januari is de eerste editie van Café Gouwe Ouwe. Een nieuwe classic rock-avond die vanaf nu regelmatig geprogrammeerd zal worden in Azotod.

DJ Marcel van Hees draait de beste nummers en huisband BULLUK speelt fijne classic rock én Nederlandstalige rockklassiekers. Voor een avond genieten van old time favourites als AC/DC, Deep Purple, Van Halen, Golden Earring en De Dijk ben je bij Café Gouwe Ouwe aan het juiste adres. Meer informatie over dit evenement en kaartverkoop is hier te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].