Tesla-knalt-op-vrachtwagen-op-A12-bij-De-Meern2_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Tesla knalt op vrachtwagen op A12 bij De Meern

22 januari 2019 17:21  Redactie  46 reacties

Vanmiddag omstreeks 13:00 uur is een auto van het merk Tesla tegen een vrachtwagen aangereden op de A12 bij De Meern. De chauffeur van de Tesla raakte in een slip en knalde tegen de linker achterkant van de vrachtwagen.

Niemand raakte gewond. Door het ongeval waren drie van de vier rijstroken afgesloten met een flinke file tot gevolg.

De vrachtwagen hield er een lekke band aan over en is onder begeleiding van Rijkswaterstaat naar de Carpool in De Meern gebracht. De Tesla is weggesleept.

Tesla-knalt-op-vrachtwagen-op-A12-bij-De-Meern4_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Tesla-knalt-op-vrachtwagen-op-A12-bij-De-Meern_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Tesla-knalt-op-vrachtwagen-op-A12-bij-De-Meern_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Door het weer waren er in de regio meerdere ongelukken.

Lees ook:
Auto slaat over de kop op N228
Auto glijd uit de bocht en belandt in de slootAdvertenties:


46 reacties

  • Richard Buijs

   Michiel van Voorst

   Zou kunnen, maar volgens mij was hij een shaggie aan het draaien met zijn knieën aan het stuur.
   En toen er langs de snelweg een pinguïn achterna werd gezeten door een ijsbeer was hij/zij afgeleid en zag de vrachtwagen waar hij/zij achterop reed over het hoofd.
   Volgens mij is het zo gebeurd.

  • Richard Buijs

   Peter Laanstra volgens onderzoek scoort jezelf ook niet al te best.😂😂

   Roekeloos rijgedrag
   Uit onderzoek van Gocompare, uitgevoerd onder 3000 automobilisten, blijkt dat de helft van de weggebruikers weleens een slechte ervaring heeft gehad met BMW-rijders. En deze bevindingen zijn helemaal niet zo gek, aldus de onderzoekers. “Deze wagens trekken sportieve chauffeurs aan, zijn vaker bedrijfswagens waar roekelozer mee wordt gereden én voelen veiliger aan waardoor meer risico’s worden genomen.”

   Kleur auto
   Daarnaast vult een Frans onderzoek nog eens aan dat ‘hoe duurder de wagen is, hoe groter de kans op verkeersovertredingen’. Ook zegt de kleur van de auto iets over het gedrag van de bestuurder. Mensen in een blauwe bak rijden het agressiefst. Daarnaast kunnen mensen in een zwarte of zilveren BMW er ook wat van.

   Top 10
   Telegraph was ook wel benieuwd naar de link tussen asociaal rijgedrag en het automerk en maakte een top 10. Op 1 staat de BMW-rijder, maar ook mensen die onder andere een Opel of Ford rijden staan in de top 10.

   BMW
   Witte busjes
   Audi
   Ford
   Land Rover
   Vrachtwagens
   Opel
   Range Rover
   Volkswagen
   Mercedes

  • Peter Laanstra

   Richard Buijs Tjonge, je hebt je huiswerk wel gedaan. 😉 Gelukkig ben ik een uitzondering dan. Nooit een boete of aanrijding gehad. En houd mij netjes aan de regels.

  • Remco van Vliet

   misschien dat ze denken dat een tesla meer kan dan een andere auto. Maar ze kunnen niet met het vermogen om gaan. een 4*4 is mega veilig maar je moet ook daarmee rustig aan rijden in de sneeuw

  • Ken Klaver

   Remco van Vliet inderdaad, maar het zal ook wel een soort jaloezie zijn ofzo, een soort leedvermaak…

  • Jessica Wolffers

   Ken, ik begrijp dat ook niet. Het is geen magische auto waarvan ze zeggen dat er nooit iets kan gebeuren. Je moet nog steeds gewoon opletten en hij hoort op tijd te remmen, maar als het glad is schuift het ook gewoon door. Tja. Het is jammer, want ze zijn erg mooi. Vind ik dan. 😊

 1. Hans van der Meer

  Tesla = electrische auto = veel koppel. Veel koppel + ruige rijstijl + mogelijk geen winterbanden + glad wegdek + ‘haast’ = minimaal Euro 15.000 schade.

 2. Hans van der Meer

  Tesla = electrische auto = veel koppel. Veel koppel + ruige rijstijl + mogelijk geen winterbanden + glad wegdek + ‘haast’ = minimaal Euro 15.000 schade.

 3. Fokko Smedema

  Die missen we niet, Tesla’s. De sneuste auto’s die er zijn. Heb je een budget van 80k, ga je een Tesla rijden 😂. Bestuurder ongeschonden en hopelijk goed verzekerd, goede kans voor hem / haar om nu een BMW, Jaguar of Mercedes te kopen. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

 4. Bart Hassing

  Beste Regio Leidsche Rijn haal dit bericht eraf of pas de tekst aan. Het merk is niet relevant, toch?


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website