Weerbericht voor dinsdag 22 januari: Winters met sneeuw

Vandaag is het bewolkt en vanuit het westen gaat het in de loop van de ochtend licht (sneeuwen). In de middag sneeuwt het ook enige tijd. Er kan ongeveer 2 cm sneeuw vallen. Het kwik blijft lange tijd onder nul. Uiteindelijk komt het kwik eventjes boven nul uit. Vanavond en vannacht wordt het droog en komen er wolkenvelden voor, maar ook enkele opklaringen. Het gaat opnieuw licht vriezen en daarmee is een kans op gladheid.

Woensdag schijnt af en toe de zon. Het blijft meest droog en het kwik stijgt naar 2 graden in de plus. Er staat een zwakke oostenwind. In de nacht naar donderdag klaart het geleidelijk op en gaat het 5 graden vriezen.

Donderdag mooi weer met flink wat zon en het kwik komt net even boven nul uit om in de avond weer snel onder nul te duiken!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven