Weerbericht voor het weekend van 26/27 januari: Wisselvallig

26 januari 2019 05:34  Redactie  Reageer

Dit weekend hebben we te maken met een lagedrukgebied boven de Britse Eilanden wat zich verplaatst naar het Noordzee gebied. Het weerbeeld kenmerkt zich in veel bewolking en perioden met (mot)regen. Het wordt 7/8 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Na het weekend bepalen lagedrukgebieden gevuld met koude lucht het weerbeeld. De winterse buien komen erin en het kwik zakt dan naar een graad of 5. In de nacht en ochtend zakt het kwik weer tot rond of iets onder nul.

De winterse perikelen met gladheid komen dan weer ff terug!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website