kleding_foto_-Lauren_Fleischmann
 Foto: Lauren Fleischmann

Dameskleding ruilen tijdens KrijgdeKleertjes Ladies Night

28 januari 2019 11:15  Redactie  Reageer

Ben je toe aan een nieuwe garderobe? Is je goede voornemen voor 2019 om te “ontspullen”? Ga je toch echt niet meer in die ene jurk passen die al 3 jaar in je kast hangt te verstoffen? Of zijn je broeken je inmiddels te groot? Kom dan 1 februari naar de KrijdeKleertjes “Ladies night”, dameskleding ruilen, in Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76.

Toegang is gratis. Kleding kan ingeleverd worden op 25 januari van 19:30 – 21:00 (tijdens de maandelijkse kinderkledingruil) en op 1 februari van 20:00 – 20:30. Daarna kan om 20:30 kan het ruilen beginnen!


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website