TrösT wandelt op 3 februari in het Maximapark

De in 2014 opgerichte Stichting TrösT stelt zich ten doel een ontmoetingsplaats te zijn voor mensen, die met verlies door de dood hebben te maken. Die ontmoetingsplaats zal op 3 februari aanstaande het Máximapark zijn, want ook samen wandelen door de natuur kan troostend zijn.
De deelnemers aan de wandeling verzamelen bij Parkrestaurant Anafora vanaf 13.45 uur waar kort kennis met elkaar wordt gemaakt. De wandeling zal voeren over twee á drie kilometer en onder alle weersomstandigheden doorgaan, houdt daarmee rekening voor wat betreft kleding.De middag wordt afgesloten met een drankje.

De paden in het Máximapark zijn over het algemeen goed begaanbaar en langs de vele ‘struinpaadjes’ is het volop genieten van al het moois dat het park heeft te bieden. De inmiddels aangelegde Uiltjesroute is duidelijk bewegwijzerd en voert langs tal van opmerkelijke punten. Hoewel de route nog moet worden voorzien van vragen die via de website worden gesteld is het volgen van de 23 wegwijzers op zich al het beleven waard. Uil nummer 1 staat bij de ingang van het Máximapark aan de Utrechtseweg, waar ook volop parkeerruimte is. Vanaf hier is Anafora ook goed bereikbaar. Zo worden meerdere vliegen in een klap geslagen. Ruime parkeergelegenheid op niet al te grote afstand van ontmoetingsplek Anafora en het begin van een interessante tocht langs 23 wegwijzers waarmee ‘Max de wijze uil’ de bezoekers de weg wijst naar zijn volgende ‘roestplaats’.

Aanmelden voor deze wandeling door het 300 hectare metende Máximapark kan door een email te sturen naar Lize Nijenhuis, info@trost.nl.
Deelname kost € 5,00, dit is inclusief consumpties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.