Weerbericht voor maandag 28 januari: (Winterse) buien

28 januari 2019 07:36  Redactie  Reageer

Afgelopen weekend leek het wel herfst met veel regen en een veelal bewolkt weerbeeld. De komende dagen komt de winter weer om de hoek kijken! Vandaag start de dag bewolkt met regen. In de middag wordt het weerbeeld opener en komt de zon er ook af en toe bij, verder neemt de kans op buien dan ook weer toe, daarbij is er ook kans op hagel, natte sneeuw en mogelijk ook onweer. Het wordt maximaal 5 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige noordwestenwind. Vanavond eerst nog een sneeuwbui, vannacht wordt het droog en komen er opklaringen voor. Het kwik daalt tot rond het vriespunt, daarbij neemt de wind geleidelijk af en draait naar het westen.

Dinsdag schijnt af en toe de zon, maar er is ook (winterse) bui. Het wordt maximaal 5 graden. Er staat een matige zuidwestenwind. In de nacht naar woensdag gaat het licht vriezen.

Het weerbericht voor woensdag is nog onzeker. Er kan deze dag enkele centimeters sneeuw vallen, maar dit wordt nog niet door alle modellen ondersteund. Het kwik Komt net iets boven nul uit.

Ik kom hier natuurlijk morgen op terug!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website