Weerbericht voor dinsdag 29 januari: Zon en wolken, woensdag sneeuw

Vandaag komen er flinke zonnige perioden voor. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar 3 graden. Vanavond en vannacht wordt de bewolking dikker en mogelijk valt er in de nacht al wat lichte sneeuw. Het koelt af naar 0 graden.

Woensdag wordt een dag om in de gaten te houden. De bewolking overheerst en er kunnen enkele sneeuwbuien vallen. Dit kan mogelijk leiden tot gladheid. Het is nu niet te zeggen hoeveel cm sneeuw er gaat vallen. Het kwik ligt rond het vriespunt. Ook in de avonds wat sneeuw. In de nacht opklaringen en lichte vorst,

Donderdag begint droog met opnieuw de zon erbij, maar de bewolking zal weer toenemen. In de namiddag en avond gevolgd door sneeuw of regen. Het wordt +2 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.