Rapper-POKE-tijdens-AfterParty_Foto_Stan_Lemmens
 Foto: Stan Lemmens

16+ feest AfterParty in Azotod helemaal uitverkocht

30 januari 2019 13:35  Redactie  Reageer

Op zaterdag 26 januari organiseerde Project DURF samen met Muziekpodium Azotod de eerste editie van AfterParty. Een feest speciaal voor jeugd vanaf 16 jaar. Nog voor de deuren van Azotod opengingen, meldde de organisatie dat het feest helemaal uitverkocht was.

Van 21.30 tot 03.00 uur konden de jongeren genieten van diverse optredens. Op het podium stonden diverse artiesten waaronder de winnaars van de Grote Prijs van Leidsche Rijn Superb Birds of Paradise en rapper POKE. Azotod zal vanaf nu regelmatig, o.a. samen met Project DURF, feesten voor de 16+ doelgroep programmeren.

Meer informatie hierover volgt binnenkort op www.azotod.nl en social media.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website